Home
Despre Casanda Baby
Echipa Casanda Baby
Servicii
Solicita angajare!
Aplica acum!
Asistenta speciala
Sfatul psihologului
Alte servicii
Contact
Informatii ptr. Dvs
Asteptam colaboratori
Pachete (oferte)
Cauti pers. potrivita
 

Babysitting Constanta - Casanda Baby - Servicii specializate de plasare bona in Constanta

Informatii ptr. Dvs
Iata cateva lucruri pe care orice parinte le poate face pentru a ajuta la dezvoltarea inteligentei
copiilor lor.
  1. Povestiti (explicati) copilului intotdeauna ceea ce faceti in cuvinte simple,corecte si pe intelesul lui. Aceasta il va ajuta sa-si dezvolte vocabularul si gandirea.
  2. Cand cumparati carti destinate copiilor,alegeti-le pe cele cu caractere mari,citete si imagini clare. Aceasta il va ajuta pe cel mic sa inteleaga ceea ce vede si sa invete sa citeasca cuvinte usoare.
  3. Incepeti sa ascultati impreuna casete audio sau video in limbi straine. La varste fragede copiii vor deprinde mult mai usor limbile straine.
  4. Daca dispuneti de un computer,ar fi bine sa cautati CD uri sau programe(se gasesc pe internet) educative pentru prescolari. Alegeti-le pe cele care impun folosirea keyboard-ului,deoarece copiii nu vor avea abilitatea de a manui mouse-ul inaintea varstei de 2 ani.
  5. Cumparati seturi din plastic sau cauciuc cu literele alfabetului. Formati cate un nou cuvant(nu prea lung) in fiecare zi. Copilul va incepe sa faca legatura intre cuvintele vorbite si cele scrise.
  6. Nu va temeti sa repetati cuvinte sau povestile pe care le cititi. Unii parinti se simt uneori frustrati cand copilul lor le cere la nesfarsit sa li se citeasca aceeasi poveste, dar aceasta este o parte esentiala a modului in care copilul proceseaza informatiile.
  7. Cumparati litere magnetice si aranjati-le pe frigider. Formati saptamanal cuvinte noi.
  8. Cititi-i copilului zilnic, cu intonatie, ca si cand ati juca intr-o piesa de teatru.Copilul se va implica mai mult in sirul povestii si in felul acesta va retine mult mai multe detalii.
  9. Cumparati video casete cu povestile clasice ale copilariei: Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, etc ( de la 3 ani in sus). Vizionati-le impreuna cu copilul dvs si atrageti-i atentie la ce se intimpla. Din experienta noastra, copiilor foarte mici (de la 1,5 ani  pina la 3 ani) le fac mare placere videocasetele Teletubies. Cu aceste filmulete forte educative puteti de altfel incepe 'educatia video' a copilasului dvs.
Tineti minte: educatia fizica a copilului vostru este direct legata de educatia psihica. Studiile au aratat ca dezvoltarea creierului are o stransa legatura cu activitatea fizica. Daca va veti implica alaturi de copil in activitati fizice(saritul,alergatul,de-a rostogolu',etc.) aceasta poate contribui foarte mult la dezvoltarea sa intelectuala.
 
Home | Despre Casanda Baby | Echipa Casanda Baby | Servicii | Solicita angajare! | Aplica acum! | Asistenta speciala
Sfatul psihologului | Alte servicii | Contact | Informatii ptr. Dvs | Asteptam colaboratori | Pachete (oferte) | Cauti pers. potrivita
Copyright Casanda Baby 2006
Gazduit de: Crucial Web Design Constanta
Bone si Menajere