Home
Despre Casanda Baby
Echipa Casanda Baby
Servicii
Solicita angajare!
Aplica acum!
Asistenta speciala
Sfatul psihologului
Alte servicii
Contact
Informatii ptr. Dvs
Asteptam colaboratori
Pachete (oferte)
Cauti pers. potrivita
 

Babysitting Constanta - Casanda Baby - Servicii specializate de plasare bona in Constanta


Motto: ALATURI DE NOI AVETI SIGURANTA

CASANDA BABY  -RECRUTARE SI PLASARE FORTA MUNCA CONSTANTA

AGENTIA DE BABYSITTING/MENAJ/ INGRIJIRE VARSTNICI CONSTANTA!
Agentia Casanda Baby a luat nastere in anul 2006, cand pe piata constanteana se simtea nevoia de astfel de servicii. Asadar, Casanda Baby a fost creata pentru a veni in intampinarea mamicilor si taticilor din Constanta care cauta pentru copilasul lor cel mai potrivit ajutor. Nu se mai putea sa te multumesti doar cu recomandarile date de cine stie cine .......... pentru ca este vorba de ce avem mai de pret!

Asa a inceput totul.... a trecut de atunci……………., timp in care am oferit servicii de calitate familiilor din Constanta. Stim cat este de greu sa gasesti persoana care sa-ti impartaseasca convingerile, care sa te inlocuiasca, care sa aiba grija de copilul tau ca si cum ai face-o tu, pentru ca stim cat este de important sa stai linistit si sa ai siguranta ca il poti lasa pe cel mic pe maini bune. Copilul e bunul cel mai de pret din viata fiecarui parinte. De aceea, noi ne-am orientat sa asiguram personal calificat, asistenta si consiliere psihologica in vederea celei mai bune alegeri, pe scurt, profesionalism si calitate. Totodata am reusit sa acoperim cu succes si aria serviciilor privind menajul de intretinere al locuintelor dar si ingrijirea varstnicilor. .Clientii nostrii au inteles ca ,,Alaturi de noi au siguranta”nu doar cand au nevoie de o bona ci si atunci cand cauta persoana potrivita pentru ingrijirea parintilor sau a bunicilor precum si atunci cand isi doresc o menajera cu experienta,demna de incredere de a lasa casa pe mana ei.

De-a lungul acestei perioade am creat o baza de date cat mai larga, cu persoane din diferite categorii, care sa satisfaca nevoile si cerintele chiar si celei mai pretentioase familii. Persoanele pe care le selectam noi, NU sunt crezute „pe cuvant” ci sunt testate, verificate din punct de vedere medical, judiciar, psihologic. Candidatelor li se cer referinte de la locurile anterioare de munca. In cadrul agentiei se realizeaza un prim interviu, cu filtru de selectie pentru a determina daca persoana este eligibila pentru serviciul propus, testarea psihologica si un training aptitudinal, cu punere in situatii.

Personalul Agentiei va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa realizati profilul candidatului ideal si va selecta din baza de date cateva persoane care corespund cu cerintele si dorintele dumneavoastra. Persoanele din baza de date sunt testate , verificate din punct de vedere medical, judiciar si psihologic. Testarea psihologica se face in functie de postul asigurat. Fiecare persoana plasata are la dosar avizul psihologic semnat si stampilat de catre psihologul autorizat.

Orice parere aveti , orice sugestie venita din partea dumneavoastra, va fi bine primita si tratata cu seriozitate. Pentru ca suntem si noi parinti, pentru ca suntem o echipa tanara si entuziasta, pentru ca suntem ambitiosi si profesionisti, .....pentru ca tu si familia ta sa fiti multumiti si in siguranta. Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Cu stima,
Echipa Casanda Baby
 
Home | Despre Casanda Baby | Echipa Casanda Baby | Servicii | Solicita angajare! | Aplica acum! | Asistenta speciala
Sfatul psihologului | Alte servicii | Contact | Informatii ptr. Dvs | Asteptam colaboratori | Pachete (oferte) | Cauti pers. potrivita
Copyright Casanda Baby 2006
Gazduit de: Crucial Web Design Constanta
Bone si Menajere